آخرین اخبار
کد مطلب: 79480
جمعيت، حجاب، رقص و بوسه در يک نگاه+ فيلم و تصاوير
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 950

به گزارش سلام لردگان, چندهفته اي است که رسانه هاي غربي هجمه ضدفرهنگي خود براي ترويج سبک زندگي سکولار و تبليغ آزادي هاي بي قيد و بند را شدت بخشيده اند.

جنجال رسانه هاي غربي عليه ارزش ها و باورهاي اسلامي-ايراني نشان مي دهد که بدون شک استحاله فرهنگي و اجتماعي و تغيير هويت کشورها، براي قدرت هاي استعماري اهميت بيشتري از مسائل سياسي دارد.

اگر مجموعه فعاليت هاي ضدفرهنگي رسانه هاي غربي طي هفته هاي گذشته را خلاصه کنيم، بايد بگوييم تمام خواسته هايشان از جامعه و دولت ايران موارد زير بوده است:

1. جمعيت ايران نبايد افزايش پيدا کند.

2. زنان ايراني بايد حجاب را از سر بردارند.

3. رقص بايد در اماکن عمومي ايران آزاد شود.

4. چارچوب شرعي روابط زن و مرد بايد شکسته شود.

1. مخالفت با افزايش جمعيت در ايران

تدبير حکيمانه رهبر انقلاب در توصيه به ازدياد نسل و هشدار معظم له نسبت به عواقب کاهش جمعيت جوان -که با تنظيم سياست هاي جمعيتي و عملياتي شدن آن همراه شد- ناخرسندي بيگانگان را به همراه داشت.

بي بي سي فارسي (BBCPersian) :

«بسياري از کارشناسان با اشاره به محدوديت‌ امکانات طبيعي از جمله کمبود شديد آب و همچنين وجود پديده مزمن بيکاري در ايران، افزايش جمعيت را به معني تشديد مشکلات موجود و زمينه‌ساز ايجاد بحران‌هاي اجتماعي و اقتصادي داخلي و حتي درگيري‌هاي منطقه‌اي در آينده دانسته‌اند.»[!]

«گفته مي شد که جريانات سال 2009 [فتنه88] در ايران تکرار نخواهد شد، چون تورم جوانان از بين رفته است. با افزايش جمعيت و ايجاد تورم دوباره جوان، خود رژيم بايد نگران آينده اش باشد.»[!]

راديوفردا (radiofarda) :

«کم نبوده‌اند کساني که علاقه و تأکيد رهبر جمهوري اسلامي را با اهداف و مقاصد ديگري، از افزايش جمعيت مسلمانان به ويژه شيعيان گرفته تا تأمين نيروي نظامي براي جنگ‌ها و درگيري‌هاي احتمالي ايران در آينده و تغيير کارکرد و نقش اجتماعي زنان حاضر در جامعه به مادران در خانه‌ها، توضيح داده و تفسير کرده‌اند.»

دويچه وله (DeutscheWelle) :

« نگاه کلي حاکميت، حذف زنان از جامعه است.»[!]

همه اين خبرسازي ها و جنجال آفريني ها در حالي صورت مي گيرد که همين رسانه ها چند سال پيش به نقل از نتايج «بيست و پنجمين کنگره بين المللي جمعيت» تصريح کردند: «آنچه جمعيت شناسان و اقتصاددانان را نگران مي کند، پير شدن روزافزون جمعيت جهان به دليل کاهش ميزان باروري است که پيآمد محتوم آن افزايش جمعيت کهنسال است... جمعيت ايران پيرتر شده و ميانه سني آن از بيست سال به بالاي بيست و سه سال رسيده است.»

بخشي از هجمه سايت هاي غربي با تيترهاي ضدجمعيتي

2. ترويج بي حجابي به بهانه آزادي!

در حالي که مسلمانان کشورهاي مختلف غربي در سال هاي اخير با محدوديت هايي از جمله محدوديت در پوشش اسلامي مواجه شده اند، رسانه هاي آنان بدون توجه به دغدغه هاي ديني، فرهنگي و اجتماعي زنان ايراني، به بهانه هاي مختلف از آن ها مي خواهند حجاب از سر بردارند. جالب اينجاست که آن ها آرزوي خود را به عنوان مطالبه زنان ايراني مطرح مي کنند!

طي هفته هاي اخير اجراي اين مأموريت بر عهده يک خبرنگار بدسابقه گذاشته شده بود. اين مستخدم رسانه هاي بيگانه، با ايجاد صفحه اي در فيس بوک، مدعي است تعداد زيادي از زنان ايراني عکس هاي بدون حجاب خود را براي او فرستاده اند. البته در صفحه يادشده تنها تعداد معدودي عکس يافت مي شود...

مجري پروژه جديد بي حجابي؛ از بي بي سي فارسي تا صداي امريکا و...

بررسي ميزان صحت و وثاقت تصاوير و مطالب صفحه اي که توسط يک نفر مديريت مي شود -و به راحتي مي تواند عکسي را بارگذاري يا مطلبي را حذف کند- نيازمند مجالي جداگانه است، اما بدون شک اقدام اين خبرنگار و پشتيباني يکدست تمام رسانه هاي غربي از وي، تأملي جدي را طلب مي کند.

ويدئو/ دغدغه بي بي سي فارسي و صداي امريکا براي فرهنگ مردم ايران

از بي حجابي زنان ايراني چه چيزي عايد رسانه هاي غربي مي شود؟ چرا آن ها اينقدر به بي حجابي زنان در ايران علاقه دارند؟ چرا براي صفحه اي با کمتر از 80 عکس، اين همه سروصدا به راه مي افتد؟

رسانه دولتي امريکا "بي حجابي" را از لوازم رسيدن به "جامعه مدني" معرفي مي کند!

بي بي سي فارسي:

«صفحه "آزادي هاي يواشکي زنان در ايران" اهميت دارد. اين صفحه، تصوير زناني را جلوي ديدگان عموم مي گذارد که "بي حجاب" هستند، نه "بدحجاب"... چتر مشترکي که همه آن ها زيرش جمع شده اند، نشان دادن اين واقعيت است که حجابي که بر سر دارند، "توسري" است و نه "روسري".»[!]

راديوفردا:

«حجاب، چالشي گره خورده با جمهوري اسلامي است.»

و ....

تنها چند تيتر به عنوان نمونه

تلويزيون بي بي سي فارسي با تعريف و تمجيد از بي حجابي در برنامه اي ويژه، وانمود کرد که زنان ايراني عاشق بي حجابي اند؛ اما در اين ميان يکي از کارشناسانش (منصوره شجاعي/ فعال حقوق زنان) که خود از طرفداران بي حجابي است، با ناراحتي اذعان کرد: «در ارديبهشت 83 يادم نمي رود که پس از زلزله بم، زنان در تهران "کيف زلزله" درست کرده بودند؛ چراغ قوه، خوراکي و... همه زنان بدون استثنا در آن کيف "روسري" گذاشته بودند. من آن موقع يک مقاله اي نوشتم که مواظب باشيد حجاب نهادينه شده است، يعني يک زن بدون آنکه کسي بگويد اولين چيزي که در ساکش مي گذارد، روسري اش است.»

3. خوشحالي يعني رقص در اماکن عمومي!

بازداشت دختران و پسراني که به صورت غيرقانوني و غيراخلاقي در خيابان ها و پشت بام ها رقصيده و فيلم آن را در شبکه هاي اجتماعي منتشر کرده بودند، بهانه ديگري بود براي حمله به ارزش هاي اسلامي-ايراني.

رسانه هاي مختلف غربي -به ويژه سايت ها و شبکه هاي فارسي زبان- با بزرگنمايي خبر مورد اشاره، خود را از اين بابت که جوانان ايراني نمي توانند در اماکن عمومي برقصند، نگران و دلسوز جلوه دادند.

خلاصه آنچه که رسانه هاي فارسي زبان دولت هاي غربي روي آن مانور مي دادند، اينها بود:

الف. شادي يعني رقص ب. جوانان ايراني چون نمي رقصند، غمگين هستند. ج. رقص بايد آزاد شود. د. ملت ايران، ملتي غمگين است ه. عزاداري ها، ايرانيان را افسرده کرده است و ...

استفاده گسترده از تيترهايي مانند "دستگيري جوان‌هاي ايراني به جرم‌ شادي" در حالي صورت گرفت که کسي به دليل شادي بازداشت نشده بود؛ بلکه علت دستگيري آن ها «مبادرت به اعمال منافي عفت در اماکن عمومي» ، «بي حجابي» و «سوءاستفاده از چند دختر و پسر جوان به بهانه فيلمسازي» بوده است.

خواننده امريکايي که سازندگان ويدئوي جنجالي، کليپ او را بازسازي کرده اند

همه اين هوچيگري ها کار را به آنجا رساند که بي بي سي فارسي در مقاله اي تير خلاص را زد و به اين بهانه عليه محرم و صفر و عزاداري براي اهل بيت(ع) نوشت:

«سنت سوگواري به ياري صنعت سوگ‌سازي از يک راهکار سنتي به يک راهبرد روزآمد ارتقا يافت... و شهادت به عنوان رکن سنت سوگواري و رمز پيروزي انقلاب اسلامي اهميت بي‌بديل يافت...»

کاخ سفيد: آزادشان کنيد!

موضوع آزادي رقص در اماکن عمومي، آنقدر براي دشمنان اهميت داشت که حتي دولت امريکا وارد ميدان شد و سخنگوي وزارت خارجه اين کشور در اظهاراتي مداخله جويانه گفت: «ما معتقديم که آزادي بيان بايد براي همه ايرانيان تضمين شود. در صورتي که اين جوانان هنوز در بازداشت باشند، ما خواستار آزادي آنان هستيم.»

نگراني رسانه هاي بيگانه براي رقاص هاي خوشحال

4. زير سؤال بردن چارچوب شرعي روابط زن و مرد (به بهانه بوسه ي "کن")

انتقاد گروه هاي مختلف مردم از بازيگر زني که بر خلاف ارزش هاي اسلامي-ايراني، در جشنواره کن با مردي اجنبي روبوسي کرد، بهانه يکي ديگر از جنجال هاي فرهنگي رسانه هاي بيگانه در هفته هاي اخير بود.

"بسيار متأسفم؛ چه خود تربيت شده پدري هستم که همه از ميزان علاقه او به دين و مليت ايراني آگاهند."

گرچه اين خانم بازيگر با جملاتي شبيه اين از اقدام خود پوزش طلبيد؛ اما رسانه هاي غربي کار خود را مي کردند. آن ها اين بار از آزاد نبودن بوسه در ايران نگران شدند و چند روزي را به اين موضوع اختصاص دادند.

طبق معمول بي بي سي فارسي، جنجال آفريني را با طرح اين سؤالات جهتدار کليد زد:

- آيا شما اعتراض منتقدان را وارد مي دانيد؟

- آيا دست دادن و روبوسي زن و مرد در مراودات اجتماعي، مغاير هنجارهاي اخلاقي شماست؟

- آيا به نظر شما حکومت ايران بايد حق داشته باشد با شهروندان ايراني که قوانين اسلامي را خارج از ايران رعايت نمي‌کنند، برخورد کند؟

- به نظر شما شهروندان ايراني از جمله هنرمندان که براي حضور در مجامع رسمي به خارج از ايران سفر مي کنند، بايد نوع پوشش و رفتار خود را بر اساس قوانين ايران تعيين کنند؟

و...

مجري بي بي سي فارسي در برنامه اي که به بهانه بوسه ي کن پخش مي شد، گفت: «اگر اين سنگ حجاب برداشته شود، ديگر کنترلي نخواهد بود و ساختمان فرو مي ريزد.»

رسانه هاي بيگانه با اينکه تلاش مي کردند موضوع را حکومتي جلوه دهند، اما گاهي ناچار به اعتراف مي شدند که خود جامعه ايراني، خواستار حجاب و عفت و حيا است.

يکي از کارشناسان بي بي سي فارسي ضمن اذعان به پايبندي بدنه مردم به دين و مذهب، بحث حريم خصوصي را پيش کشيد و با انتقاد از جامعه ايراني گفت: «کاري که اين خانم کرد، شکل رقيق شده و عرفي تري است از کاري که گلشيفته فراهاني کرد. اما ديديم که هجمه اصلي و دخالت در موضوع خصوصي [درآوردن لباس] از طريق خود جامعه صورت گرفت. جامعه اي مي تواند از اين فضا رها شود که در اين مواقع بگويد به من چه؟ يعني تماما آن را به حوزه خصوصي زن معطوف بداند.»[!]

 

منبع جام نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس